Stationstraat 180 - 1770 Liedekerke
Tel.: 053 22 01 15
Contacteer ons!

Chauffa Technics, uw loodgieter in Liedekerke voor installatie, renovatie en onderhoud

Als specialist is Chauffa Technics uw loodgieter in Liedekerke voor installatie, renovatie en onderhoud van sanitaire en centrale verwarmingssystemen. Van A tot Z verzorgen we uw verwarmings- of badkamerproject, waarbij een perfecte afwerking niet minder dan vanzelfsprekend is.

Verwarming

Als geregistreerd installateur kunnen we alle merken en designs van verwarmingsketels en radiatoren voor u plaatsen. Van een simpele radiator tot een hypermodern design.

Sanitair

Naast verwarming kunnen we u ook professioneel bijstaan met de plaatsing van uw sanitair. U kiest, wij plaaten: vanuit die optiek wordt andermaal gewerkt. Naast installatie ook renovatie.

Onderhoud gasketel

De grondigheid en werkwijze van een onderhoud van uw verwarming verschilt naargelang het type installatie en brandstof. Na onderhoud krijgt u van de firma een reinigings- en verbrandingsattest.

Zonneboilers

In een tijd waar stookkosten steeds hoger worden, is het beter om op zoek te gaan naar goedkopere alternatieven zoals zonneboilers. Zonne-energie wordt beschouwd als de energiebron van de toekomst.

Dringende herstellingen

Een probleem met uw loodgieterij komt nooit alleen en altijd op de meest onmogelijke momenten. Een noodsituatie die moet worden aangepakt met snelle herstellingen. We staan altijd paraat.

Contact

Voor installatie, onderhoud en herstellingen van uw verwarming en sanitair is er in Liedekerke en omstreken slechts één adres: Chauffa Technics. Interesse of een noodgeval? Neem contact op.