Stationstraat 180 - 1770 Liedekerke
Tel.: 053 22 01 15
Contacteer ons!

Dringende herstellingen van uw verwarming in Liedekerke door Chauffa Technics

Uw huidige gasverwarmingsinstallatie is nog prima in orde, maar vertoont na jaren van dienst soms wat mankementen. Een renovatie dringt zich op. Of uw sanitair begint ambetant te doen. Voor dringende herstellingen aan uw verwarming in Liedekerke of sanitair zijn we uw redder in nood.

Verwarming

Door onze technische kennis en jarenlange ervaring herstellen we in Liedekerke en omstreken kleine of grote euvels zonder problemen. Soms is het niet nodig om meteen een nieuwe gasverwarmingsinstallatie te plaatsen. Die service en kwaliteit proberen wij altijd te leveren. Voor uw portemonnee. We depanneren ook verwarmingsinstallaties die niet door ons zijn geplaatst.

Sanitair

Behalve problemen bij centrale verwarming kan ook elk sanitair probleem snel en duurzaam worden hersteld. Vanuit Heverlee zijn we snel overal in Vlaams-Brabant voor dringende reparaties.

Contact

Wanneer de herstelling een vervanging van een onderdeel omvat, gebruiken wij alleen kwaliteitsmaterialen. We garanderen altijd service en kwaliteit en dit binnen de 24 uur bij noodsituaties. Voor elk probleem met uw sanitair of centrale verwarming kan u bij ons terecht. Onze telefoon staat nu al te wachten.