Stationstraat 180 - 1770 Liedekerke
Tel.: 053 22 01 15
Contacteer ons!

Installatie en renovatie van sanitair in Liedekerke door Chauffa Technics

Net als uw slaapkamer is de badkamer één van de meeste belangrijke ruimtes. Het is een plek waar u tot rust kan komen na een drukke (werk)dag. Wie doet dat niet graag in een functionele en goed geïnstalleerde badkamer? Bij Chauffa Technics zorgen we voor installatie en reparatie van alle sanitair in Liedekerke.

Vakmanschap

Een badkamer plaatsen is niet altijd zo eenvoudig. Naargelang de grootte van de werken moet u met een aantal zaken rekening houden. Het plaatsen of vervangen van een kraan of badkamermeubel is eenvoudig, maar het installeren van een volledig nieuwe badkamer eist toch het nodige vakmanschap.

Herstellingen

Bij Chauffa Technics voorzien we uw badkamer van alle comfort. U schaft zich een duurzame badkamer aan, waarna we voor de plaatsing zorgen. Als er na verloop van tijd herstellingswerken uitgevoerd moeten worden, dan mag ons altijd contacteren.

Contact

Voor het plaatsen - en renoveren - van uw badkamer, bent u bij ons in Liedekerke goed af met een professionele vakman. Neem contact op met ons voor een vrijblijvende offerte, tijdspanne en meer informatie.