Stationstraat 180 - 1770 Liedekerke
Tel.: 053 22 01 15
Contacteer ons!

Chauffa Technics, plaatsing van centrale verwarming in Liedekerke

Het plaatsen van centrale verwarming is onmisbaar in elk nieuwbouw- of renovatieproject. Een goede installatie zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling in uw pand. In de meeste gevallen zorgt het ook voor warm sanitair water. Voor verwarming in Liedekerke in Chauffe Technics op en top professional.

Advies op maat

De manier waarop uw woning wordt verwarmd, heeft een grote impact op de kostprijs en het comfortgevoel. Welke centrale verwarming u moet kiezen, zal afhangen van de gewenste cv-ketel en de verwarmingstoestellen.

Soorten verwarmingstoestellen

  • Radiatoren
  • Vloerverwarming
  • Muurverwarming
  • Luchtverwarming
  • Convectoren

Viesmann

Wat betreft verwarmingsketels werken we hoofdzakelijk met het merk Viesmann, een garantie op Duitse topkwaliteit. Dit betekent niet dat u niet met andere merken mag aankloppen voor de installatie. We zijn ook vertrouwd met merken als Heimeier, Vaillant, …

Contact

Bij uw keuze voor de plaatsing van centrale verwarming in de regio rond Liedekerke zijn de mogelijkheden eindeloos. Samen met u bekijken we voor de meest efficiënte verwarming, rekeninghoudend met uw pand, behoefte en budget. Nadien wordt de installatie voor u vlekkeloos uitgevoerd. Bel voor een afspraak!