Stationstraat 180 - 1770 Liedekerke
Tel.: 053 22 01 15
Contacteer ons!

Niets dan voordelen met een zonneboiler van Chauffa Technics in Liedekerke

Bij Chauffa Technics kan u terecht voor de professionele installatie van warmtepompen, ventilatiesystemen en zonneboilers in Liedekerke. Met meer dan tien jaar ervaring in het vak zorgen we voor een degelijke groene installatie waarvan u nog jaren plezier zult beleven. Bovendien zorgen wij voor een gedetailleerde afwerking.

Zonne-energie

In een tijd waar stookkosten steeds hoger worden, is het beter om op zoek te gaan naar goedkopere alternatieven. De zon heeft een enorm potentieel aan energie die we tot op vandaag nog maar weinig benutten. Zonne-energie wordt overigens beschouwd als de energiebron van de toekomst.

Attesten

Op ons kan u in de regio van Liedekerke een beroep doen voor het plaatsen van thermische zonnepanelen en zonneboilers. Zo kunt u op een milieuvriendelijke én besparende manier uw leefomgeving en/of water verwarmen. Na de installatie zorgen we bovendien ook voor alle attesten.

Voordelen

  • Gratis warm water
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Energiezuinig

Contact

Als u opteert voor een zonneboiler, moet u uw oude boiler of ketel ook niet weg te doen. Deze kunnen perfect blijven instaan voor de naverwarming van uw water. Interesse? Uw portemonnee zal er ook wel bij varen. Vraag voor informatie en neem contact met ons op.